Vi välkomnar alla domare till avslutning med kvällens föreläsare Johan Örtendahl och företaget Omtanken, mental tränare för IFK Göteborg sedan 2007. Johan arbetar med idrottare på högsta internationella nivå samt inom flera branscher i näringslivet. Med sin gedigna erfarenhet erbjuder Johan företag och organisationer kompetensutveckling samt rådgivning inom personlig-, prestations- och ledarskapsutveckling.

Vi har haft en turbulent höst med avbrutna matcher och våld mot oss fotbollsdomare i Göteborg. Detta är ett sätt från GIFDK att lyfta upp problemet. Johan kommer bl a prata om beteende, vad som får människor att bli frustrerade och hur vi som domare kan förebygga på bästa sätt.

För närmare introduktion vem Johan Örtendahl är och hans kompetenser vänligen klicka in på nedan hemsida http://www.omtankenjm.se

Boka in GIFDK:s säsongsavslutning och missa inte detta intressanta evenemang!

När? Torsdag 15 november 17:30-20:00

Vart? Överås/Lundens klubbstuga den närmast ICA Lunden.

Hur? Anmäl er till event@gifdk.se

Buss 60 stannar på Överåsvallen, enstaka parkeringsmöjligheter i mån av plats vid klubbstuga alternativt runt bostadsområdet vid Överås. Vi bjuder på lättare tilltugg.

Avslutningsvis vill vi ägna slutdelen av evenemanget till att samla er feedback på vad vi tillsammans kan göra för att upprätthålla vår trygghet samt förbättra domarnas arbetsmiljö. Skriv ner några konkreta punkter så kan vi tillsammans göra vår röst hörd för en långsiktig och hållbar lösning. Samtal med berörda instanser är i full gång och förändringar är inom sikte.

Väl mött hälsar GIFDK:s styrelse!