Göteborgs trevligaste fotbollsföreningar har blivit utsedda av våra medlemmar. Styrelsen gick för en tid sedan ut med en uppmaning till våra medlemmar att ange vilken förening som har gjort det där lilla extra för att verkligen få oss domare att känna sig välkomna. 

I år ville vi i Styrelsen göra något nytt. Vi ville avsluta säsongen med en omröstning där våra 248 medlemmar skulle få ange vilken förening i Göteborg de anser har bäst bemötande och som gör det där lilla extra för att skapa en bra arbetsmiljö för oss domare. Efter att ha fått in ca 100 svar så kan vi utläsa att det finns många föreningar som gör mycket bra i Göteborgsfotbollen vilket glädjer oss enormt. Dock vill vi belysa de 4 föreningar som omnämndes flest gånger. Det är en härlig blandning föreningar vi hittar. En alldeles nystartad förening med ambitioner att klättra i seriespelet, en elitförening från Hisingen med en fantastisk ungdomsverksamhet, en skärgårdsförening som nyligen fyllt respektabla 90 år samt en förening som med sin storlek utgör en av Göteborgs allra största.

Vi från Göteborgs Ideella Fotbolldomarklubb vill rikta ett speciellt tack till Andalus IF, BK Häcken, Hönö IS och Lindome GIF som gör att våra medlemmar känner sig lite extra välkomna.

Tack!

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2720″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][vc_single_image image=”2719″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2721″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][vc_single_image image=”2718″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]