Hovås Billdal IF – Göteborgs FF

Hovåsvallen 1 Gräs

2014-08-06

Kl. 19.00

Första matchen efter uppehållet och detta syntes på matchtempot, det var många långa bollar och en hel del tjöt. Första halvleken slutade 1-2, Göteborgs FF spelare nummer 11 Teodor Nastevski Lindström nickar snyggt in båda målen med passning som kommer från högerkanten, assist till båda målen nummer 4 Jacob Jansson Norberg. Hovås Billdal IF är ett krigande lag och nummer 4 Markus Vall ser till att balja. Matchen avslutas 1-3 efter att nummer 16 Alessandro Quintanilla i sista minut trycker in bollen i mål.

Klassificering
Yonis Mohamed Omar Huvuddomare Herr div. 4 och assisterande Herr div. 2.
Roger Zahnér Specialiserad assisterande domare.
Mikael Zellén Huvuddomare Herr div. 5 och assisterande Herr div. 3.

Varför började du döma?
Yonis Mohamed Omar – När jag spelade fotboll spelade jag anfallare och yttermittfältare, jag fick då mycket stryk och var missnöjd med domarna. Jag ville göra skillnad så därför började jag döma.

Bästa fotbollsminnet?
Yonis Mohamed Omar – Sista deltagandet i Gothia Cup då jag spelade med Masthugget.