Hej alla medlemmar!

Som ny ordförande i GiFDK så tänkte jag ta tillfället i akt att presentera mig.
Dock vill jag börja med att tacka avgående ordförande och min nära vän Bartek Svaberg för det han har gjort för allas vår domarklubb. Han har under sin tid som ordförande visat ett otroligt engagemang och hjärta för klubben och dess medlemmar. Han har alltid jobbat hårt för våra medlemmars bästa och det är något vi alla ska vara oerhört tacksamma för!

Så, vem är jag? Mitt namn är Robin Wilde, är 26 år gammal och jag har dömt fotboll sen 2002. I dagsläget huserar jag i division 3 som huvuddomare och i Superettan som assisterande. För närvarande så studerar jag Systemvetenskap på Göteborgs Universitet och planerar att göra så i 2,5 år till.
Anledningen till att jag tackade ja till ordförandeposten är för att jag tycker att en välfungerande klubb är väldigt viktig för oss alla. Framförallt så brinner jag för frågor som gäller vår arbetsmiljö där ute på planerna och det är något vi i styrelsen kommer att jobba för att förbättra. Jag vet att jag talar för hela styrelsen när jag säger att ni aldrig får tveka att kontakta någon av oss om ni har några frågor. Det spelar ingen roll om ni vill ha hjälp med att skriva en anmälan eller om ni bara vill prata av er. Ert välbefinnande är oerhört viktig för oss.

Vi kommer också att jobba för att vi domare ska bli en mer sammanvävd grupp. Förra årets aktiviteter blev inte jättelyckade när det kommer till deltagarantal och det är något jag hoppas att vi kan förbättra till i år. Vi har många medlemsaktiviteter planerade för året som kommer och jag hoppas verkligen att vi ses på någon av dem.

Vi kommer börja med att förena nytta med nöje med en deklarationskväll den 22:a april följt av att vi gemensamt kollar på Champions League på kvällen. Mer info kommer inom kort.

Till sist vill jag påpeka att vi i styrelsen bara är en grupp av medlemmar som valt att representera den stora massan. Det är dock vi alla som bestämmer vad vi ska jobba med och vi välkomnar all form utav engagemang från andra medlemmar. Om man är intresserad av att bidra med något är det bara att höra av sig. Allt är av intresse!

Glöm inte att kika in på www.gifdk.se för att kika efter uppdateringar eller nyheter om kommande medlemsaktiviteter!

Har ni några funderingar är ni alltid välkomna att kontakta mig på antingen Facebook, mail eller telefon (0739-163401). Om inte direkt så svarar jag så fort jag kan.

Vi ses ute på planerna!

Med vänliga hälsningar,
Robin Wilde
Ordförande, GiFDK