Traditionsenlig utbildning under Gothia Cup även 2018!

För fjärde året i rad har GIFDK planansvaret för Grimbo (Gothia Park Academy) under Gothia Cup. Likt tidigare år kommer vi även i år erbjuda 16-20 domare möjligheten att gå en utbildning i samband veckan. Rent konkret innebär det att deltagarna kommer erbjudas en dag med föreläsningar och praktiskt domarträning samt att de även blir observerade under veckans matcher. Tidigare år har vi haft hjälp av bland annat Leif Lindberg, Mohammed Al-Hakim, Alexander Pavlovic m.fl. Även i år får vi hjälp av Leif Lindberg och vi har stora förhoppningar om att få dit fler väldigt erfarna domare och instruktörer. Allt för deltagarnas utveckling!

Vi kan lova dig en fantastisk vecka där du kommer närmre dina domarkollegor på fältet, får tips som du kan ta med dig i din utveckling som domare och inte minst så kommer vi ha fantastiskt roligt tillsammans!

Är DU intresserad av att döma Gothia Cup 2018 på Grimbo och ta del av den utbildning som GIFDK håller?

Läs igenom vilka förkunskapskrav samt informationen som finns och fyll sen i intresseanmälan!

Förkunskapskrav:
– Du har dömt Gothia Cup minst en gång tidigare.
– Att du dömer både som huvuddomare och assisterande domare.
– Att du är medlem i GIFDK eller annan domarklubb (fyll i intresseanmälan så hamnar du på sidan för att bli medlem

Information!
Primärt är utbildningen till för GIFDK:s medlemmar. Om vi inte lyckas fylla fältet med göteborgsdomare så kommer vi likt förra året bjuda in andra domarklubbar. Fram till den 15/5 så är anmälan endast för göteborgsdomare.
Vi vill även nämna att det kan tillkomma en utbildningsavgift. Detta för att täcka kostnader för veckan. Dock utgår arvode för matcherna som döms precis som för resterande domare i Gothia Cup. Mer information om eventuell avgift kommer senare.

Obs! Om du inte har dömt Gothia Cup tidigare rekommenderar vi varmt den 7-11 mannakurs som hålls under veckan så är du varmt välkommen till Grimbo nästa år.

[wpforms id=”4111″]

Tidigare år i bilder: