GIFDK är tillbaka på Grimbo 2023!

GIFDK kommer ha planansvaret för Grimbo (Gothia Park Academy) under Gothia Cup. Likt tidigare år kommer vi ha mycket människor på plats som är med och stöttar uttagna domare att utvecklas.  Tidigare år har vi haft folk som Stefan Wittberg, Leif Lindberg, Robin Wilde, Mohammed Al-Hakim, Alexander Pavlovic, plus otaliga andra göteborgsdomare!  Även i år kommer vi bjuda ner domare med mycket erfarenhet som kan hjälpa till med det dom kan för att domarna på plats både ska ha en rolig men även lärorik upplevelse av veckan.

Vi kan lova dig en fantastisk vecka där du kommer närmre dina domarkollegor på fältet, får tips som du kan ta med dig i din utveckling som domare och inte minst så kommer vi ha fantastiskt roligt tillsammans!

Är DU intresserad av att döma Gothia Cup 2023 på Grimbo och ta del av detta evenemang som GIFDK håller?

Läs igenom vilka förkunskapskrav samt informationen som finns och fyll sen i intresseanmälan!

Förkunskapskrav:
– Du ska ha dömt Gothia Cup minst en gång tidigare.
– Att du dömer både som huvuddomare och assisterande domare.
– Att du är medlem i GIFDK eller annan domarklubb

Viktig information!
Som göteborgsdomare och medlem i GIFDK har du förtur till och med den 31/5. Efter det kommer anmälan att öppnas för domare runt om i Sverige. Ni får arvode för matcherna som döms precis som för resterande domare i Gothia Cup.

Obs! Om du inte har dömt Gothia Cup tidigare rekommenderar vi varmt den 7-11 mannakurs som hålls under veckan så är du varmt välkommen till Grimbo nästa år. Anmälan till den kurser hittar du på Gothia Cups hemsida.

Tidigare år i bilder: