GIFDK tackar alla våra medlemmar, och andra personer som på olika sätt bidragit till föreningen, för ett fint 2017. Nu tar vi sats mot ett ännu bättre 2018 och hoppas självklart att du som tidigare medlem förnyar ditt medlemskap och att du som inte varit med oss innan tecknar ett nytt medlemskap.

Förutom den fina rabatten på Nordic Wellness, 50% rabatt på årsavgiften, får du andra bra medlemserbjudanden och högklassiga medlemsaktiviteter så som regelträffar, deklarationsträffar, matchkvällar m.m. Du är även med och bygger en starkare domarklubb som får mer makt att påverka i avtalsförhandlingar om arvode etc.

Medlemsavgiften för 2018 är oförändrad, dvs 150 kr, och betalas enklast via Swish 123 677 78 82 eller Bankgiro 531-1873. Läs mer om att bli medlem.

Vänligen observera att du måste vara registrerad domare för att ta del av våra medlemserbjudanden. Betald avgift återbetalas ej.

Vill du som inte är domare stötta vår förening är du varmt välkommen att bli stödmedlem hos oss. Observera att du som stödmedlem inte har rätt till våra medlemserbjudanden.

Har du några frågor gällande medlemskap är du välkommen att kontakta info@gifdk.