Vi i styrelsen vill tacka alla medlemmar som närvarade igår på mitträffen. Kvällen inleddes genom att våran styrelseordförande Roberto Incorvaia gick igenom lite nyheter och viktig information till våra medlemmar.

Kort därefter tog George Jansizian över scenen där han med sin fantastiska retorik gick igenom hur man som domare kan förebygga situationer på plan och bli en bättre matchledare med endast några kloka punkter. George gick även igenom hur viktigt det är att man skriver en informationsrik och utförligt anmälan/rapport och hur avgörande det kommer bli när beslutsfattarna ska tilldela ett eventuellt straff.

Sist men inte minst så höll Shahab Lazar en kort men väldigt lärorik föreläsning om hur processen går till när vi domare gör en anmälan eller en rapport. Vad händer när jag skriver min rapport? Vilka är det som tar beslut om de olika straffen? Vad händer när det kommer en överklagan på ett beslut? Allt detta och lite till såg Shahab till att våra medlemmar fick reda på.

Nu hittar ni även en lathund gällande hur man skriver en anmälan eller rapport HÄR

Vi i styrelsen är väldigt glada över att så många kunde komma och vi hoppas på att bli ännu fler under kommande evenemang. Tack samtliga för denna kväll, nu har vi kickat igång höstsäsongen 2019 på fullaste allvar! 

 

 

För er som missade eventet så hittar ni powerpoint från kvällen HÄR