Vi kickade igång säsongen med att tacka av vår tidigare ordförande Sandra Östberg, därefter blev det två riktigt lyckade föreläsningar med Sara Persson(Huvuddomare i Damallsvenskan) och Granit Maqedonci (Huvuddomare i Allsvenskan). Vi hann även med att dela ut två traditionella priser, nämligen årets domare samt årets nybörjardomare.

Ett stort tack till alla kära medlemmar som närvarade igår, ni gjorde kvällen! Även ett stort tack till Sara och Granit som bjöd på två väldigt intressanta,lärorika och roliga föreläsningar.

Priset till årets domare samt årets nybörjardomare gick iår till Joakim Östling(åretsdomare) och Saga Yilmaz(årets nybörjaredomare). Ett stort grattis!

Vi i styrelsen är väldigt glada över att så många kunde komma och vi hoppas på att bli ännu fler under kommande evenemang. Tack samtliga för denna kväll och nu har vi kickat igång säsongen 2019 på fullaste allvar! 

 

(Till alla ni som närvarade) Besvara gärna vår enkät som är till för att förbättra alla kommande GIFDK evenemang framöver. Enkäten tar cirka 3minuter att besvara.

Enkäten hittar ni HÄR

 

 

 Roberto & Sandra

 

Granit & Sara

  Joakim & Saga

 

 Steg 1 domarna