Herrar division 5B
IFK Björkö – Hönö IS
Björkö 2014-05-31 Kl. 14.00
I ö-derbyt gästades serieledande IFK Björkö av Hönö IS. Matchen inleddes med att lagen ”kände” på varandra. IFK Björkö spelade inspirativt till sig en 4-0 ledning i första halvlek, värt att nämna är IFK Björkös ”Zlatan” Victor Granstav som på fyra minuter gjorde ett hattrick!

Klassificering
Osman Yücel – Huvuddomare Herr div. 6 och assisterande Herr div. 4.
Anthon Eriksson – Huvuddomare Herr div. 7 och assisterande Herr div. 4.
Tomas Levin – Specialiserad assisterande domare.

Varför började du döma?
Osman Yücel – Uppmanad av en instruktör efter att ha stått vid sidan av en match med diverse åsikter.
Anthon Eriksson – Hålla kontakt med fotbollen efter att ha tröttnat på att spela.
Tomas Levin – Såg en annons i tidningen.

Vad är dina styrkor respektive svagheter som domare?
Osman Yücel – Styrkor jag har är min spelförståelse, pondus och sociala kompetens. Koncentrationen kan vara min svaghet, hålla den på topp en hel match.

Vad är det bästa med att döma?
Anthon Eriksson – Träffa mycket folk och gemenskapen som är.

Vad är dina mål med dömandet?
Tomas Levin – Pondus, konsekvent, vältränad, domarsmart och kunna sälja in beslut på ett bra sätt är för mig en bra domare.