StevanSelakovichelblaguppl

 

Själva grundidén med ”GIFDK möter…” när det, under ett annat namn,startade förra året var att kunna presentera en helhetsbild av fotbollsfamiljen. Att bidra till en ökad förståelse för hela fotbollsfamiljen. Vi ville bjuda in flera intressanta gäster med olika roller inom fotbollen som under en kväll skulle komma och prata om inte bara sig själva utan också för att ge en bild av hur de ser på ord som respekt, arbetsklimat, press och inte minst kärlek.
För oavsett vilken roll du har; supporter, domare, korpenspelare, elitspelare, bollkalle så bottnar allt i ett väldigt känsloladdat ord. Kärlek. Kärlek till sporten.

Nästa gäst som vi vill presentera till ”GIFDK möter…” den 2:a september på Bio Roy har en oerhörd kärlek till sporten. På sin meritlista har han 3 SM guld, allsvensk skyttekung 2001, vinnare av assistligan i allsvenskan 2009, fyra år som utlandsproffs i holländska SC Herenveen och mycket därtill. Idag jobbar han som sportkonsult på företaget MAQS.

Vi är oerhört glada och stolta över att kunna presentera
STEFAN SELAKOVIC!

Stefan är inbjuden för att bidra med ytterligare djup i samtalet och ytterligare en aspekt att ta hänsyn till. Hur tänker man som fotbollsspelare? Hur förbereder man sig för match? Hur mycket snackas det om respekt för varandra? Hur nära vänner är man med domare?

Anmäl er snarast till event@gifdk.se med namn och telefonnummer.
Ni kan anmäla er och högst 4 personer till. Observera att anmälan är bindande och att platserna är begränsade.

Datum: Tisdagen den 2:a september
Tid: 18:00
Plats: Bio Roy (Kungsportsavenyen 45)
Kostnad: Fri entré men föranmälan måste vara gjord.

www.gifdk.se

www.bioroy.se