Så här mitt i frosseriets högsäsong är det med glädje GIFDK kan presentera en ny partner som kan hjälpa dig att fylla ditt nyårslöfte: Nordic Wellness.nw

Kedjan som tidigare helt och hållet gått under namnet Sportlife har nu delat på sig och endast region Västergötland behåller namnet Sportlife. Övriga regioner, inklusive Göteborg, går nu istället under namnet Nordic Wellness.
Vi är mycket glada att kunna presentera just Nordic Wellness som vår partner inom träning och wellness, detta då de har många gym på många platser i Göteborg med omnejd, något som borgar för att våra medlemmar inte bara skall kunna hitta ett gym nära sitt hem eller sitt arbete utan också kunna hitta gym där de kan träna tillsammans och sporra varandra.

För att lära dig mer om hur du går tillväga för att få 50% rabatt på träning hos Nordic Wellness, vänligen läs det informationsblad som ligger under erbjudande i dokumentbanken.

Det kan vara värt att notera att Nordic Wellness kräver att man kan styrka sitt medlemskap genom giltig legitimation och medlemsbevis. Medlemsbevis kommer att skickas ut till alla som betalar sin medlemsavgift för 2013, något som kan göras redan nu, men eftersom det kan dröja innan detta levereras och någon kan ha bråttom med att komma igång med träningen kan vi även ta emot personnummer på den medlem som behöver komma igång fort. Personnumret vidarebefordras då till Nordic Wellness och när du som medlem fått besked om att detta är klart kan du gå ner till närmaste klubb och teckna dit träningskort.

För att komma igång fortast möjligt, gör så här:
1) Betala in din medlemsavgift för 2013 på BG 275-5783.
2) Maila ditt personnummer till nordicwellnes@gifdk.se
3) Invänta bekräftelse på att ditt personnummer registrerats hos Nordic Wellness.
4) Köp ditt avtal med Nordic Wellness.

Du som inte har fullt så bråttom betalar bara in din medlemsavgift och inväntar ditt medlemsbevis.

Frossa i frid, vänner och kollegor, och ha en riktigt god jul!

Styrelsen
GIFDK