Det blev välbesökt på gårdagens Avspark 2017 där samarbetspartners närvarade, frågor besvarades och utmärkelser delades ut.

Ca 40 medlemmar var på plats igår på Glenn Sportsbar där vi började kvällen med en påhälsning från representanter från vår nya samarbetspartner OLKA Sportsresor . De förklarade hur de ser på vårt samarbete där vi bland annat ska försöka anordna en medlemsresa senare i höst. Det följdes upp av information från domarklubbens styrelse gällande avtal, domarenkäten och lite framtida aktiviteter. Till sist delades årets utmärkelser ut. Förutom de traditionsenliga Årets domare och Årets nybörjare så delade vi även ut pris till vinnaren i vår sommarkampanj #domareälskarfotboll samt ett pris till Årets förening.
Kampanjen #domareälskarfotboll var en kampanj på sociala medier där vi uppmanade domare att lägga upp en bild eller film där de förklarade varför de älskar att döma fotboll. Flera inlägg dök upp med hashtaggen och de vi fick in valdes eb person ut som vinnare. Eftersom vi anser att det är ett bra sätt att uppmärksamma det fantastiska med fotbollsdömning så uppmanar vi domare att fortsatta med den hashtaggen så får priset leva vidare. Årets trevligaste förening blev framröstat av våra medlemmar där vi bad dem rösta på den förening som gör det lilla extra för att få oss domare att känna oss välkomna. Nomineringar till Årets domare och Årets nybörjare följer under bilderna.
Många medlemmar valde att stanna kvar efter prisutdelningen och titta på kvällens Champions League fotboll och vi kan minst sagt konstatera att det bjöds på underhållning.

Styrelsen i GIFDK är väldigt glada över att kunna presentera årets pristagare nedan:

Årets domare

Joakim Amri Nilsson

 Årets nybörjare

Jasmin Durmisevic

Motivering Årets domare (från styrelsen):
”Första året som FIFA AD lyckades han göra flertalet bra insatser i Allsvenskan vilket resulterade i framträdanden i både Champions League och VM kval. En minst sagt imponerade insats och en värdig vinnare!”

Motivering Årets nybörjare (från nybörjarcoacherna):
”Domaren gick nybörjarutbildningen under hösten och avslutade sitt första år som domare som division 6 domare. Han har visat på en stor seriositet på alla sina matcher oavsett nivå. Han har haft ett stort engagemang där han även visat vilja att utbilda ungdomarna han dömt.”

#domareälskarfotboll

Nicklas Odencrantz

Årets trevligaste förening

Hovås Billdal

Bilder från kvällen