Äntligen en favorit i repris!

Nu är det dags för GIFDKS:s årliga Deklarationskväll samt Champions League kväll, tisdagen den 21 april.

Vi kommer att befinna oss hos en av våra senaste samarbetspartners, O´Learys, Östra Hamngatan 37 (mittemot varuhuset NK). Upplägget ser ut som följande:

Deklarationskvällen börjar 18:30 där GIFDK sedvanligt tar hjälp av vår mycket kompetente och kära kamrat Daniel Labe som föreläsare där han kommer gå igenom skatteregler för oss fotbollsdomare. Vi kommer att hålla på fram till 20.00. Ta med er deklaration och de kontrolluppgifter ni har fått hemskickade.

Champions League kvällen börjar efter 20:00 där vi fått ett en avdelning bara för oss. Vi äter, minglar och dricker något gott fram tills matchen börjar klockan 20:45. Matchen som visas är ingen mindre än kvartsfinalen mellan FC Barcelona och Paris SG (kan det bli bättre?). Vänner, familj eller respektive är varmt välkomna att delta.

OBS! Alla GIFDK:s medlemmar erhåller 15% rabatt på ordinarie priser vid uppvisande av medlemskort.

För de som vill ha garanterad sittplats måste matbeställning ske. Se på O’Learys meny och för enklare hantering ange matbeställning för dig och ditt sällskap i anmälan:

http://www.olearys.se/ostrahamngatan/menu/mainmenu

Sammanfattningsvis: Välj själv vilken del av kvällen du vill vara med, antingen båda eller bara en av dem. Ta med familj, vänner eller respektive men ange hur många ni blir i anmälan. Om ni vill titta på matchen och ha garanterad sittplats så ange i anmälan vad ni vill äta.

Anmälan sker till event@gifdk.se

Väl mött!

Vänliga hälsningar

Göteborgs Ideella Fotbolldomarklubb