Kära domare,

Hoppas ni haft en skön ledighet och en god start på 2020. Nu är det dags att dra på sig träningskläderna igen och Gifdk vill skapa rätt förutsättningar för just dig.

Vill du förbättra din löpteknik, sprint och kondition? Samtidigt jobba i skadeförebyggande syfte?  Ta nu chansen och börja träna ihop med GIFDK:s medlemmar hos Angereds IS Friidrott. Det här är perfekta sättet att fortsätta bygga på vår gemenskap i kombination med att ha roligt och få en grym allsidig träning.

På måndagar, tisdagar och torsdagar får du möjlighet att träna sprintteknik, kondition och styrka. Med gedigen erfarenhet kommer Angelica och Daniel att ge oss rätta nyckelverktygen och en ordentlig försäsongsträning.

Angereds IS Friidrott har genom åren samarbetat med fotbollslag och nu är det dags för GIFDK:s medlemmar att få en grundlig träning inför 2020.

Program med exakt innehåll kommer inom kort att publiceras här på hemsidan så ni kan ha koll på vilken typ av träning som körs respektive dag.

Måndagar, tisdagar och torsdagar kl 19:00-20:30 (för mer info om program vv se flik starkare)

 

Plats: Angered Arena, med gratis parkering utanför.

Kostnad: 400 kr / person/ för 3 månader

Obs! 1 kostnadsfri prova-på-gång därefter om du önskar fortsätta så gäller ovan. Du tränar 3 ggr i veckan dvs måndagar, tisdagar och torsdagar. Du förbinder dig inte men kostnaden gäller oavsett hur många pass du väljer att närvara på.

Anmälan görs till: angelica.ericsson@angeredsis.com

Först till kvarn då det finns begränsat antal platser!

Mvh,

Styrelsen