I samband med att vi släppte vår nya hemsida lovade vi också att en kommande version som funkar lika bra i din iPhone/Android/Surfplatta snart skulle släppas. Nu kommer den!

appen

 

Med en helt ny mobilsite blir den ännu lättare att komma åt oss via en smartphone.
Genom att surfa in på www.gifdk.se via en smartphone så hamnar du direkt i den nya mobilsiten.

För att ännu lättare komma åt GIFDK i din mobil kan du spara ner sidan som ett bokmärke. Information om hur du gör hittar du längre ner.

 

iPhone

1. Öppna Safari och surfa till www.gifdk.se
2. Längst ner på skärmen ser du en ikon föreställande en pil i en box. Tryck på den knappen.
3. Om du lyckats trycka på den knappen framgångsrikt, har du ett par alternativ. Den du vill trycka på är ”Lägg till på hemskärmen”. Så gör det.
4. Du kommer att bli ombedd att välja ett namn för startskärmen ikonen. Från start heter den GIFDK, (välja ett eget går också bra) Spara den. När du är klar det ska dyka upp på startskärmen och du behöver aldrig skriva in URL:en igen.

 

Android

1. Öppna webbläsaren och navigera till www.gifdk.se för att bokmärka.
2. Tryck på Meny-knappen och välj Bokmärken.
3. Det kan finnas vissa bokmärken som du har lagt till, men ingen panik – många Android-enheter levereras med en standardsamling bokmärken. Välj den övre vänstra miniatyren märkt Lägg till.
4. Du kan anpassa namnet på bokmärket om du vill, innan du trycker på OK för att lägga till den.
5. Tryck och håll på det bokmärke som du just har skapat och välj Lägg till genväg till Start. Detta kommer att sätta en genväg på den aktuella startskärmen som gör en knapptryckning tillgång till sidan.