Hej!

Vi i styrelsen vill tacka samtliga medlemmar som närvarade under avslutningen i tisdags. Kvällen bjöd på två härliga föreläsningar med bland annat vår nya samarbetspartner Cleanfood samt Julia Magnusson & Sara Persson! Vi tackar så mycket för er insats.

Vi i styrelsen kommer under december månad att hålla en planeringsdag där vi kommer att sätta verksamhetsplanen för året 2020. Målet med denna dagen är att planera fram olika evenemang, träffar, aktivitet och andra viktiga punkter som vi tror kommer skapa bättre förutsättningar för oss domare. Redan nu kan vi avslöja att vi planerar in ett träningsläger med fokus på träning och utökad gruppdynamik. När det blir vet vi inte ännu.

Avslutningsvis så vill vi tacka er för i år. Det har varit ett händelserikt år inom föreningen. Vi har fått med oss otroligt mycket erfarenhet. Vi hoppas att ni varit nöjda med det arbete vi lagt ner och känt att ni fått valuta för ert medlemskap.

I dagsläget är vi 222 medlemmar och målet är att få med alla domare i Göteborg på resan.

Nästa punkt på agendan blir årsmötet som kommer att hållas någon gång i januari/febaruari månad. Vi hoppas att lika många, om inte fler, kan närvara under den kvällen. Mer info och exakta datum kommer inom kort.

 

Mvh Styrelsen