Traditionsenlig deklarations- och CL-kväll med GIFDK den 12:e april! Denna går likt förra året av stapeln hos vår samarbetspartner O’Learys på Östra Hamngatan och vi börjar 18:00.

Den 12:e april har GIFDK bokat övervåningen på O’Learys på Östra Hamngatan för traditionsenlig deklarationskväll mellan 18:00 – 20:00.

Här ser vi Daniel Labe som håller föreläsning för ett gäng medlemmar

Här ser vi Daniel Labe som håller föreläsning för ett gäng medlemmar

Väl där kommer vår oerhört kära domarvän Daniel Labe hjälpa oss med vilka avdrag vi domare kan göra i deklarationen som ska vara inne i början av maj. Det finns en hel del tips som är värda att lägga på minnet för framtida säsonger. Vi uppmanar alla våra medlemmar att ta med sig sin deklaration samt de inkomstuppgifter som har skickats hem till varje domare. Dessa har markering ”KU10”. Till deklarationskvällen är alla medlemmar välkomna att närvara.

Efter 20:00 öppnar övervåningen upp för allmänheten då det samma kväll kommer gå två avgörande kvartsfinaler i Champions League. En av dem är ingen mindre match än den mellan Manchester City mot Paris Saint-Germain FC. I det sistnämnda spelar, som bekant, Sveriges största fotbollsstjärna som fortsätter sin jakt på ”den där jävla Champions.” Vi lovar stor spänning och vad kan bli bättre än att få uppleva den med den finaste av familjer, nämligen domarfamiljen. Till denna del uppmanar vi våra medlemmar att ta med nära och kära för att göra kvällen ännu roligare.

Ett stort gäng medlemmar som njuter av mat och fotboll i världsklass

Ett stort gäng medlemmar som njuter av mat och fotboll i världsklass

Så vad ska GIFDK:s medlemmar göra för att inte missa denna kväll?

1 – Boka in den 12:e april i kalendern.
2 – Skicka din anmälan till event@gifdk.se
3 – Meddela i mailet till vilken del ni kommer och hur många ni blir.
4 – Ta med er deklaration och era ”KU10”-blanketter (inkomstuppgifter).
5 – Kom klockan 18:00 den 12:e april.

Vi ses på deklarationskvällen och förväntar oss många bekanta och obekanta ansikten!

Glöm inte att alla medlemmar har rabatt på menyn på O’Learys på Östra Hamngatan!

 

 

Länk till O’Learys hemsida för att se menyn:
https://olearys.se/goteborg-ostra-hamngatan/